Новини

Новий рік у Львові з Братами Гадюкіними

Новий рік у Львові з Братами Гадюкіними


9 грудня 2014


Скоро Новий рік і ми пропонуємо провести його разом! Що може бути краще, - зустріти Новий рік у Львові з Братами Гадюкіними?! Тут можуть здійснитись ваші найнеочікуваніші бажання!) 31 грудня о 22:00 у EVENT HALL KIHO за адресою м. Львів, пр-т Чорновола, 2


Інформація від організаторів:

Організатори найбільшого та найдрайвовішого фестивалю України #zaxidfest приготували для тебе такий подарунок, що й Діду Морозу під жодну ялинку не заштовхати.

В нас тут для тебе приготовано безліч приємних сюрпризів і не меньша кількість цікавих конкурсів. Матимеш чудову нагоду відчути себе справжньою зіркою і запалювати публіку зі сцени на конкурсі караоке, стати королем новорічного танцполу, отримати призи за відмінний музичний слух та пам'ять і нехай всі наші феєрверки цього вечора салютують саме тобі!

Наїдків і напоїв вистачить на всіх - от побачиш. Шеф-повар готуватиме таємну новорічну страву, на столах будуть і риба з мнєсом, і сири з овочами, і фрукти з солодкою випічкою, а ще й те, чим то все можна запити чи що перед тим випити.

Все це чекає на тебе у теплій компанії організаторів та ведучих фестивалю Захід і головного цимису вечора - гуртів БРАТИ ГАДЮКІНИ та LOS COLORADOS! В такій компанії навіть привітання Президента слухати приємніше, не те що з друзяками до самого ранку зажигати під попсово-рокєшні батли діджеїв.

Не гав часу, - замовляй собі коронні місця перед самою сценою, бо ж новорічний годинник вже почав свій зворотній відлік!

31 грудня о 22:00 у EVENT HALL KIHO за адресою м. Львів, пр-т Чорновола, 2.

Продаж квитків:

http://kasa.in.ua/ua/events/view-novorichna-nich-zaxidfest-lviv.html

або

http://www.concert.ua/eventpage/novii-rik-u-lvovi-01

Бронювання столів (063) 72 66 222

 

 

ДРУЗI

Райффайзен Банк Аваль
ESSE Production House
Радіо Рокс